Henrieke Koelewijn en Sida Digristina

Leef Vrij

Zeven sleutels naar een rustig, vredig en ontspannen leven

Meer info

Bestel direct!

Matthew Helland

Pastor

Een vrij en licht leven

Sida en Henrieke geven de lezer een sleutelbos waarmee je kunt groeien in rust, vertrouwen en zekerheid. God heeft zoveel schatten beschikbaar waarin we mogen leven, maar vaak weten we niet hoe we daarvan kunnen genieten. Dit boek geeft concrete stappen om je hierin te ontwikkelen. Laat de principes en de Bijbelteksten zinken tot in het diepste van je hart. Pas ze toe in je leven en de mate van zekerheid, rust en vertrouwen in God zal toenemen. 

Henrieke Koelewijn en Sida Digristina

Henrieke heeft toegepaste psychologie gestudeerd en is werkzaam als hulpverlener in een opvang waar volwassenen en kinderen verblijven die slachtoffer zijn van huiselijk geweld. Sida heeft als praktijkondersteuner gewerkt en is daarna verschillende bijbelscholen gaan volgen. Ze is nu eigenaresse van het PEPP Center in Bunschoten, een plek waar iedereen heerlijk tot rust kan komen. Samen hebben ze vol passie gewerkt aan Leef Vrij, een boek waar psychologie en waardevolle lessen uit de bijbel op een prachtige manier zijn samengevoegd. 


Samen hebben we dit boek geschreven omdat thema's als rust, ontspanning, vrede en vrijheid belangrijker zijn dan ooit. Steeds meer en meer mensen hebben te maken met stress, overspannenheid en burn-out. Elke dag hebben we te maken met duizenden prikkels. We ervaren druk van anderen of druk door onszelf. We kunnen enorm in beslag genomen worden door de wereld om ons heen. Maar onze wens voor jou is dat je meer mag leven vanuit vrijheid, rust en ontspanning. Dat je mag genieten van elke dag en dankbaar mag zijn voor alle dingen in je leven. 


Leef Vrij geeft je zeven sleutels om op reis te gaan naar een leven met meer rust, ontspanning en vrede. Het boek is gebaseerd op de verzoeking van Jezus in de woestijn (mattheus 4:1-11). Je leert nieuwe gewoonten, denkpatronen, verlangens en handelingen te ontwikkelen. Elk gedeelte bestaat uit een overdenking, een Bijbeltekst en een praktische uitdaging.


Ga jij mee op reis naar een vrij en licht leven?

De zeven sleutels 

  • Sleutel 1: Identiteit
  • Sleutel 2: Goed genoeg
  • Sleutel 3: Waarheid
  • Sleutel 4: Vertrouwen
  • Sleutel 5: Aandacht
  • Sleutel 6: Autoriteit
  • Sleutel 7: God alleen

null


Inkijk exemplaar

Op het filmpje hiernaast kan je zien hoe het boek is vormgegeven. 

Wat andere lezers zeggen over 'Leef Vrij'

These slides will be slide-able on the live version of your page!
In het leven van alledag kan je hier wat mee!
Zelf ben ik christelijk opgevoed, maar ben ik niet dagelijks met het geloof of de bijbel bezig. De opzet van dit boek maakt de drempel heel laag om dan juist weer even elke dag stil te staan bij leerzame en interessante Bijbelteksten. De schrijvers nemen je mee op reis en reiken je Bijbelteksten, overwegingen en opdrachten aan die je aan het denken en het werken zetten. Het is de schrijvers ook echt gelukt om begrijpelijk te schrijven. Geen ingewikkelde theologische uitleg over Bijbelteksten, maar aansprekende teksten en opdrachten waar je in het leven van alledag iets mee kunt.
Marianne Kruit
Het pad van vrij leven
Sida en Henrieke zijn er in geslaagd met hun boek ‘Leef vrij!’ de lezer echt op het pad van ‘vrij leven’ te brengen. Door hun kijk op de bijbel, helemaal met Bijbelteksten onderlegd, leren ze de lezer om ‘ingewortelde’ onvrijheden kritisch te bekijken. Als diep tot je doordringt, dat God ons door Christus heeft vrijgemaakt, leer je gaandeweg dat vrijheid en daarmee blijdschap je deel mogen zijn.
Emmy van Twillert
Het verrijkt, verdiept en veranderd

Een prachtig boek met korte hoofdstukken dat de waarheid van Gods Woord laat spreken tot je hart. Het is persoonlijk, praktisch en pastoraal geschreven en leest heel makkelijk weg. Dit boek is een reisgids voor je tijd met God. Het zal je verrijken, verdiepen en veranderen omdat je God en jezelf beter zult leren kennen. Warm aanbevolen!

Marten Busstra

€ 24,95-

Leef Vrij

  • Zeven sleutels voor een rustig, vredig en ontspannen leven
  • 40 overdenkingen
  • Bijbelteksten + praktische uitdagingen 

Wilt u een boek bestellen? Maak dan 28,90- euro (incl 3,95- verzendkosten) over naar NL65 KNAB 0257 0406 84. T.n.v. HappyStart en zet in de omschrijving je naam en adres waar het naar toe mag. Dan zorg ik dat het boek zo snel mogelijk verzonden word!