Gelukkig zijn

Last van stress, overspannenheid of een burn-out?

Start met je herstel!

Cursussen

Met goede resultaten

Coaching

Professionele hulp

Garantie

14 dagen niet goed geld terug garantie

Producten

Een leven zonder stress en zorgen

Met deze cursus leer je een leven te creëren zonder stress en zorgen. Deze cursus richt zich ten eerste op het creëren van een gezonde balans, ten tweede op je gedachten en als laatste op de kracht van positiviteit. Heb jij ook genoeg van negatief denken, piekeren en spanning? Ontdek dan snel hoe jij gemakkelijk met je stress en zorgen kan afrekenen.


Balans

Wist je dat 95% van de mensen een disbalans heeft tussen de vetzuren omega 6 en omega 3? Dit kan voor allerlei klachten zorgen in je leven. Omega 3 hoort thuis is een gezonde levensstijl en is onmisbaar voor je lichaam. Het draagt o.a. bij aan een gezonde hartfunctie, een gezonde hersenfunctie en een gezond immuunsysteem. Wil jij weten wat jou omega 6-3 balans is? 

Leef Vrij

De basis van Gods plan voor jou is leven vanuit Gods rust en liefde in vrijheid en verbondenheid met Hem. Vanuit het verhaal over de verzoeking van Jezus in de woestijn ontdek je zeven sleutels om nieuwe gewoonten, denkpatronen, verlangens en handelingen te ontwikkelen. Elk gedeelte bestaat uit een overdenking, een Bijbeltekst en een praktische uitdaging. Ga jij mee op reis naar een vrij en gemakkelijk leven?

Klik gerust eens door de onderstaande categorieën heen