arrow_drop_up arrow_drop_down
Gezondheid

Henrieke Koelewijn

Toegepast Psycholoog

Over HappyStart

HappyStart is opgericht om mensen te helpen naar een gezonder en gelukkiger leven. Iedereen verdiend een goed leven met een kans om het beste eruit te halen. Je hebt hier op aarde maar één leven, dus haal eruit wat er in zit! Het is nooit te vroeg of te laat om stappen te zetten naar een goede gezondheid (zowel lichamelijk als mentaal). Een gelukkig leven is iets waar iedereen aan kan werken.


HappyStart is er voor iedereen die zich interesseert in een gezond, ontspannen en gelukkig leven. Op de website vind je een online cursus voor een leven zonder stress en zorgen. Doormiddel van deze cursus bied ik informatie en geef ik praktische handvaten om ervoor te zorgen dat jij je weer ontspannen en gelukkig voelt. De cursus bestaat uit video's, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Je kan de online cursus volgen waar en wanneer jij dat wil. Daarnaast kan je op de website blogberichten lezen over verschillende onderwerpen die te maken hebben met je lichamelijke en mentale welzijn. Als laatste biedt Happystart verschillende gezondheidsproducten aan voor een gezond en evenwichtig leven. 

Stappen naar een gezond en gelukkig leven

Een leven zonder stress en zorgen

Met deze cursus leer je een leven te creëren zonder stress en zorgen. Deze cursus richt zich ten eerste op het creëren van een gezonde balans, ten tweede op je gedachten en als laatste op de kracht van positiviteit. Heb jij ook genoeg van negatief denken, piekeren en spanning? Ontdek dan snel hoe jij gemakkelijk met je stress en zorgen kan afrekenen.


De Balanstest

Wist je dat 95% van de mensen een disbalans heeft tussen de vetzuren omega 6 en omega 3? Dit kan voor allerlei klachten zorgen in je leven. Omega 3 hoort thuis is een gezonde levensstijl en is onmisbaar voor je lichaam. Het draagt o.a. bij aan een gezonde hartfunctie, een gezonde hersenfunctie en een gezond immuunsysteem. Wil jij weten wat jou omega 6-3 balans is? Doe dan de Balanstest.

  Over mij:

Als Toegepast Psycholoog ben ik thuis in de wereld van psychische problemen en moeilijkheden. Het is mijn passie om mensen te helpen en samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen.


Ik heb de opleiding Toegepaste Psychologie voltooid en daar kwam ik erachter dat mensen coachen en begeleiden mijn passie is. Op dit moment ben ik werkzaam als hulpverlener in een vrouwenopvang waar vrouwen (en kinderen) verblijven die slachtoffer zijn van huiselijk geweld. Hierbij begeleid ik vrouwen naar een veiligere toekomst zonder huiselijk geweld. 


Via mijn website hoop ik veel mensen te kunnen bereiken die willen werken aan hun lichamelijke en geestelijke gezondheid. Ik zet mensen graag in hun eigen kracht, omdat ik geloof dat iedereen het al in zich heeft om een leven te leiden die hij of zij zelf wenst. Het is alleen van belang dat je inziet wat je eigen krachten zijn en die inzetten om tot verandering te komen. Je kan veel meer dan jezelf denkt.

null

Op dit moment ben ik ook bezig met het schrijven van een boek dat mensen gaat helpen om meer in de rust en ontspanning te leven. Ik hoop dat een ieder die dit boek gaat lezen mag gaan genieten van elke dag en dankbaar mag zijn voor alle dingen in zijn of haar leven. Het boek bevat zeven belangrijke sleutels voor een leven vol rust en vrede. Het helpt je om af te rekenen met bepaalde gewoonten, denkpatronen, verlangens en handelingen. Het is de bedoeling dat het boek in januari 2021 uitkomt!


Het creëren van een leven dat jij wilt komt aan op een bewuste keuze. Jij hebt alles al in je om voor verandering te zorgen, alleen jij moet zelf de eerste stap zetten. Ik hoop dat je vandaag nog de keuze bewust maakt. Je bent het waard om een gelukkig leven te leiden. Wie weet mag ik je vergezellen in die mooie reis om je uiteindelijke bestemming te bereiken. En vergeet niet, geniet ondertussen ook van de reis. Want vaak als je terugkijkt is de reis nog mooier dan de bestemming zelf.

Wij gebruiken cookies