arrow_drop_up arrow_drop_down

Henrieke Koelewijn

Toegepast Psycholoog

Over HappyStart

HappyStart staat symbool voor de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven. Iedereen verdiend een goed leven met een kans om het beste eruit te halen. Het is zonde om het leven aan jezelf voorbij te laten gaan zonder de dingen te doen die je altijd al hebt willen doen. Je hebt hier op aarde namelijk maar één leven. Het is nooit te laat en nooit te vroeg om een specifieke keuze te maken. HappyStart helpt mensen verder naar een leven die zij verdienen. Een gelukkig leven is iets waar iedereen aan kan werken. 


HappyStart is er voor iedereen die kleine of grote klachten/problemen ervaart in zijn of haar leven. Of het nou ter preventie is, ter behandeling of ter nazorg, HappyStart is er voor iedereen. Doormiddel van cursussen bied ik informatie en geef ik praktische handvaten om ervoor te zorgen dat jou klachten/problemen afnemen en niet meer terugkomen. De cursussen bestaan uit video’s, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Het voordeel van HappyStart is dat je het volgen van de cursussen kan indelen in je eigen schema en dat je het vanuit je eigen vertrouwde omgeving kan doorlopen. Zo kan je de cursussen online volgen waar en wanneer jij dat wilt. Ik zie je graag terug in een van mijn cursussen!

Cursussen naar een gelukkig leven

Een leven zonder stress en zorgen

Met deze cursus leer je een leven te creëren zonder stress en zorgen. Deze cursus richt zich ten eerste op het creëren van een gezonde balans, ten tweede op je gedachten en als laatste op de kracht van positiviteit. Heb jij ook genoeg van negatief denken, piekeren en spanning? Ontdek dan snel hoe jij gemakkelijk met je stress en zorgen kan afrekenen.


COMING SOON: Verbeter je negatieve zelfbeeld

Met deze cursus ga je aan de slag om een sterker, positiever en stabieler zelfbeeld te ontwikkelen. Iedereen heeft de mogelijkheid om ervoor te kiezen om zelfverzekerder te zijn en van jezelf te houden. Je leert door middel van deze cursus verschillende manieren om steviger in je schoenen te staan. Zeg maar gedag tegen je interne criticus!

  Over mij:

Als Toegepast Psycholoog ben ik thuis in de wereld van psychische problemen en moeilijkheden. Het is mijn passie om mensen te helpen en samen aan de slag te gaan om een gelukkig leven te kunnen leiden.


Ik heb de opleiding Toegepaste Psychologie voltooid en daar kwam ik erachter dat mensen coachen en begeleiden mijn passie is. In de afgelopen jaren heb ik ontdekt wat voor impact online behandeling en therapie heeft op de levens van verschillende mensen. Ik ben van mening dat in de aankomende jaren het aantal mensen dat online hulp zoekt zal gaan stijgen. 

Veel mensen zoeken liever hulp online dan dat zij fysiek naar een psycholoog of psychiater toe gaan. Internet is de toekomst. Het is enorm helpend dat het mogelijk is om vanuit je eigen vertrouwde omgeving aan de slag te kunnen met jezelf doormiddel van online hulpmiddelen. Zo kan iedereen wanneer en waar hij of zij dat wil de therapie/behandeling/cursus volgen.


Om deze redenen heb ik HappyStart.nl opgericht. Op deze manier kan ik veel meer mensen bereiken en helpen. Mijn sterke kant is om mensen zoveel mogelijk in hun eigen kracht te zetten. Ik geloof er namelijk in dat elk mens het al in zich heeft om een leven te leiden die hij of zij zelf wenst. Het is alleen van belang dat je inziet wat je eigen krachten zijn en die gebruiken om nog verder te komen. Je kan veel meer dan jezelf denkt.


Het creëren van een leven dat jij wilt komt aan op een bewuste keuze. Jij hebt alles al in je om voor verandering te zorgen, alleen jij moet zelf de eerste stap zetten. Ik hoop dat je vandaag nog de keuze bewust maakt. Je bent het waard om een gelukkig leven te leiden. Wie weet mag ik je vergezellen in die mooie reis om je uiteindelijke bestemming te bereiken. En vergeet niet, geniet ondertussen ook van de reis. Want vaak als je terugkijkt is de reis nog mooier dan de bestemming zelf.

Wij gebruiken cookies